Cum se activeaza emoticoanele Emoji de pe iPhone (Whatsapp) pe Android



Daca considerati ca emoticoanele standard oferite de Android sunt putin cam plictisitoare si vreti ceva mai bun, cum ar fi Emoji de la iPhone sau chiar emoticoanele de la Whatsapp, ati ajuns unde trebuie.
Un alt motiv pentru care ar fi ok sa trecem la instalarea unui astfel de plugin (aplicatie) pe dispozitivul nostru Android este ca atunci cand vorbiti cu un posesor de iPhone prin mesaje sau alta aplicatie de chat sa puteti vizualiza si trimite emoticoanele Emoji.















Din pacate mometan sistemul standard de mesagerie de pe dispozitivele Android nu suporta ca tip de vizualizare un plugin ca Emoji. Ce inseamna asta? Pluginul Emoji va functiona ca tastatura de intrare, va afisa emoticoanele de pe Whatsapp dar nu vor putea fi afisate sub aceeasi forma intr-un SMS.

Pentru a rezolva problema si pentru a putea sa afisam emoticoanele intr-un mesaj text, trebuie sa folosim o alta aplicatie de mesagerie,

1. Descarcam si instalam aplicatiile Handcent SMS si Handcent emoji plugin.
2. Deschidem aplicatia Handcent SMS
3.Apasati pe iconita din dreapta sus pentru a crea un mesaj  nou
4.Dechidem tastatura, apasam pe butonul de setari al telefonului (vezi imaginea pentru terminalele Samsung)








5. Apasa pe "Insert Smiley", apoi alege iconita Emoji
6. Acum puteti alege emoticonurile din lista pentru mesajul dvs.


Daca nu doriti sa primiti 2 notificari pentru mesagerie (unul de la mesageria standard a telefonului si celalalt de la aplicatia Handcent, urmati tutorialul acesta pentru a putea opri notificarile.

Nu uitati de like si share daca v-a fost de folos. Daca intampinati probleme nu ezitati sa-mi lasati un comentariu mai jos. Am sa raspund cat de repede pot.




Coin Master free spins 2020

If you just bookmark this page you can get daily directly from these free spins links today.

You are looking for a perfect place where you find free spins coin master, free coins coin master, make trading with other players and more rewards? Our website has an official Coin Master Facebook Group with 10K members where you can find all this stuff. Feel free to join our coin master free spins group. Click below to join.

coin master free spins facebook group

0 Response to "Cum se activeaza emoticoanele Emoji de pe iPhone (Whatsapp) pe Android "

Post a Comment