Wednesday, November 26, 2014

Cum sa filmezi in slow motion cu iPhone 4, 4S, 5 si 5C


Apple a lansat odata cu noul model de iPhone 5S si cea mai interesanta si unica functie, si anume inregistrarea video in slow motion.

Cand o aplicatie interesata este lansata de cei de la Apple iar utilizatorii de device-uri mai
vechi raman in urma, dezvoltatorii de aplicatii nu mai stau pe ganduri, fac tot posibilul sa realizeze o aplicatie cu o functie la fel de asemanatoare sau la fel ca cea originala.

Detinatorii de iPhone 5 si 5C se gandeau dinainte ca device-uri lor sa apara ca aceasta functie de a filma in slow motion va fi implementata si pe telefoanele lor, insa nu au avut noroc.

Daca aveti un dispozitiv Apple relativ nou, minim iPhone 4S sau mai nou, va sugeram sa incercati aplicatia Slo-Mo Mod, in cazul in care aveti facut jailbreak.


Asa cum sugereaza si numele, Slo-Mo Mod va permite aproape oricarui dispozitiv iOS sa poata folosi functia de inregistrare in slow motion. In mod evident, nu va putea functiona la 120 fps ca pe iPhone 5S, insa va putea inregista intre 60 si 30 fps.

Slo-Mo Mod are si cateva setari care pot fi configurate din aplicatia Settings, precum slow motion rate, frame rate si ajustare de volum.

Aplicatia Slo-Mo Mod poate fi descarcata gratuit din Cydia, repo-ul BigBoss.

Postari similare

Tutoriale iPhone

1 comments:

Blogger on January 2, 2017 at 2:47 AM said...

There's a chance you are qualified to receive a Apple iPhone 7.

Post a Comment

 

© 2011 ExperTutorials - Tutoriale in romana, tutoriale iPhone, tutoriale Android, tutoriale internet - Designed by Mukund | ToS | Privacy Policy | Sitemap

About Us | Contact Us | Write For Us