Repara butonul Home de la iPhone fara service



In general toti posesorii de iPhone dupa un timp au inceput sa se planga ca butonul Home al telefonului a inceput sa mearga mai greu sau chiar deloc. Incep sa foloseasca aplicatia oferita implicit de iOS, respectiv AssistiveTouch care mi se pare ca prea incurca spatiul de lucru.

 Cum spune si titlul poate la prima vedere o sa spuneti ca este o gluma dar nu, aceasta metoda merge 100% , pur si simplu dupa ce urmati acest tutorial la circa 5 minute distanta butonul o sa para ca nou.

Sa detaliez putin situatia,
Mai tineti minte cand eram copii si ne jucam pe Tretis? La un momentan dupa prea mult joc se stricau butoanele, nu mai primeau comenzi, cum le reparam? cu spirt! aceeasi metoda o sa o folosim si aici cu butonul de Home al iPhone-ului, pare ridicol dar doar asa puteti sa reparati butonul.

Pentru urmatoarele instructiuni trebuie sa mergeti doar pe increderea mea.
 

1.Inchideti telefonul
2. Folositi spirt medicinal sau parfum(tare)
3. Fulverizati/turnati in zona butonul spirt/parfum fara frica, nu pateste nimic, pur si simplu turnati pana iese lochidul la suprafata butonului.
4. Folositi degetul pentru ca face o miscare circulara a butonului circa 3/5 minute pana cand acesta se incalzeste si evapora.
5. Lasati telefonul inchis circa 5 minute pana aceasta se va evapora de tot.
6. Deschideti telefonul si bucurati-va de buton.

In cazul in care isi revine putin, semene ca functioneaza metoda, incercati inca odata cu mai mult, fara frica pentru ca nu are ce sa pateasca, pana aceasta revina in totalitate la normal.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa imi scrieti.

Coin Master free spins 2020

If you just bookmark this page you can get daily directly from these free spins links today.

You are looking for a perfect place where you find free spins coin master, free coins coin master, make trading with other players and more rewards? Our website has an official Coin Master Facebook Group with 10K members where you can find all this stuff. Feel free to join our coin master free spins group. Click below to join.

coin master free spins facebook group

0 Response to "Repara butonul Home de la iPhone fara service"

Post a Comment