AirDroid sau cum să îți administrezi telefonul din browser


AirDroid este genul de aplicație foarte utilă dar care este folosită de prea puțină lume, cel puțin la noi. Dacă ar fi după mine, această aplicație sau o funcționalitate asemănătoare ar trebui inclusă în orice telefon.

Cu ajutorul lui AirDrod putem administra telefonul sau tableta complet wireless. Asta include transfer de fișiere, trimitere sms-uri, instalări/dezinstalări de aplicații, adăugare de contacte, controlul muzicii și chiar al camerei foto și multe altele.

Prin Wifi transferul este foarte rapid, necesitatea de a folosi un cablu pentru transfer fiind eliminată complet. Nu ne mai complicăm nici cu drivere și o putem face de la orice calculator sau laptop cu internet.

Instalarea se face foarte ușor, pur și simplu se downloadează aplicația din magazin, iar când vrem să controlăm telefonul de la distanță intrăm pe site-ul web.airdroid.com, luăm codul de acolo și îl introducem pe telefon. Pentru a face asta este o mică condiție însă, și anume că telefonul trebuie să fie în aceeași rețea cu calculatorul de pe care vrem să îl accesăm.

AirDroid are și o versiune Beta, care momentan nu poate fi găsită pe Play Store. Față de versiunea normală, cea Beta necesită autentificare și permite administrarea dispozitivului de oriunde, atâta timp cât e conectat la internet. Asta înseamnă și 3G, nu neapărat Wifi. O dată logat pe website nu mai este necesară nicio acțiune pe telefon, aplicația conectându-se automat. De asemenea a fost introdusă și o funcție de localizare care permite găsirea telefonului în cazul în care este pierdut.

Pentru a accesa AirDroid Beta trebuie să accesați următorul link și să urmați instrucțiunile:
http://v2.airdroid.com

Iar aplicația normală o puteți lua direct de pe Play Store. Este una din puținele care au un rating de 5 stele pe Play Store.

Puteti descarca aplicatie din PlayStore [Descarca aplicatia AirDroid]

Coin Master free spins 2020

If you just bookmark this page you can get daily directly from these free spins links today.

You are looking for a perfect place where you find free spins coin master, free coins coin master, make trading with other players and more rewards? Our website has an official Coin Master Facebook Group with 10K members where you can find all this stuff. Feel free to join our coin master free spins group. Click below to join.

coin master free spins facebook group

0 Response to "AirDroid sau cum să îți administrezi telefonul din browser"

Post a Comment