Tutorial: Root Samsung Galaxy S4 i9500 / i9505 in romana

Nu putem numi device-ul Samsung Galaxy S4 i9500 sau versiunea LTE 4G respectiv i9505 un telefon nou dar, cu toate aceastea am cautat pe net si nu am gasit un tutorial foarte explicit despre cum sa root-ezi un astfel de device. Mai jos aveti tutorialul in limba romana despre cum sa rootezi un Samsung Galaxy S4 i9500 sau i9505 versiunea LTE 4G.

Inainte de a incepe tutorialul trebuie sa retineti ca eu personal nu imi asum niciun risc in cazul in care device-ul vostru pateste ceva din punct de vedere tehnic. Spun doar ca aceasta metoda functioneaza.
  1. - In primul rand asigurati-va ca aveti un backup complet al device-ul, in caz de esec sa puteti sa reveniti la setarile si fisierele media dinainte.
  2. Descarca CF-Auto-Root Android 4.2.2 si extracta arhiva pe Desktop.
  3. Descarca Odin v3.07 si extracta continutul arhivei pe Desktop.
  4. Inchidem dispozitivul si intram in Download Mode prin combinatia de taste Volume DOWN + Home + Power (Vezi imagine)





  5. Dupa ce telefon este in modul Download, deschide programul Odin cu drepturi de administrator si conecteaza-l prin USB.
  6. Dupa conectarea prin usb ar trebui sa vedeti mesajul Added in Odin si ID: COM sus, cu galben.
  7. Click pe PDA in Odin si selectam fisierul CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.zip descarcat la pasul 2.
  8. Verifica in Odin daca optiunile Auto Reboot si F. Reset Time sunt bifate.
  9. Apasa butonul Start din Odin pentru a incepe rootarea device-ului.
  10. Dupa ce telefon a fost rootat cu succes trebuie sa afiseze in Odin mesajul PASS cu verde. Atunci puteti deconecta cablu USB de la telefon. El se va restarta automat. 
  11. Ca sa verificati daca telefonul dvs. s-a rootat verificati in meniul telefonului, ar trebuit sa aveti o noua aplicatie SuperUser.

Coin Master free spins 2020

If you just bookmark this page you can get daily directly from these free spins links today.

You are looking for a perfect place where you find free spins coin master, free coins coin master, make trading with other players and more rewards? Our website has an official Coin Master Facebook Group with 10K members where you can find all this stuff. Feel free to join our coin master free spins group. Click below to join.

coin master free spins facebook group

0 Response to "Tutorial: Root Samsung Galaxy S4 i9500 / i9505 in romana"

Post a Comment