Cum sa iti optimizezi blog-ul/site-ul pentru rezultate?


Am cautat si incerc sa gasesc ceva care chiar sa dea rezultate in cea ce priveste Optimizarea SEO. Trucurile si sfaturile sunt scrise de mine si functioneaza, doar ca trebuie sa aveti rabdare pentru a da roade aceste metode, e bine sa le faceti pentru ca in timp se va simti diferenta.

Optimizarea SEO te poate ajuta mai repede sau mai greu, depinde intodeauna de continutul site-ului tau, de categorie, daca ai sau nu concurenta.

Cum sa iti optimizezi blog-ul/site-ul pentru rezultate?

Site-ul: http://seositecheckup.com/
Ofera posibilitatea sa-ti verifici site-ul din punct de vedere SEO si sa primesti sfaturi si metode de rezolvare a problemelor ce apar la tine pe site. Pe langa asta blog-ul tau primeste un scor dupa verificarea tuturor pasilor. Un site bun care este pregatit sa dea rezultate trebuie sa se incadreze undeva pe la 70%, poate chiar mai bine, dar totusi nu e bine sa te agitati sa obtineti un scor mai bun pentru ca exista cazuri in care veti fi nevoiti sa renuntati la anumite functii alte site-ului pentru altele si tot asa.

TOP 10 Trucuri de optimizare SEO care trebuiesc respectate!

  1. Titlul paginii trebuie sa reflecte cat mai bine continutul acesteia si sa contina cuvantul cheie principal asociat paginii.
  2. Header-ul fiecarei pagini trebuie sa contina cuvantul cheie tinta al paginii respective.
  3. Continutul trebuie tratat cu atentie si trebuie sa contina cuvantul cheie si cuvintele cheie derivate, distribuite uniform in cadrul acestuia.
  4. Sistemul de navigare in cadrul site-ului trebuie sa fie clar, precis, descriptiv si sa foloseasca textul corect pentru legaturi.
  5. Atributul “alt” al fiecarei imagini trebuie precizat si este indicat ca acesta sa contina cuvinte cheie.
  6. Continutul trebuie sa fie captivant, informativ si sa starneasca interesul cititorului. Totodata, acesta trebuie sa fie de incredere si de calitate si sa fie in concordanta cu, continutul prezent pe celelalte pagini.
  7. Cunoasteti in permanenta continutul si unde se afla acesta. Prea multe pagini care se refera la acelasi subiect reprezinta un obstacol in procesul de optimizare.
  8. Locatia trebuie afisata in cadrul fiecarui serviciu bazat pe localizare.
  9. In cadrul procesului de optimizare, fiecare pagina trebuie tratata individual.
  10. Codul sursa trebuie sa fie lipsit de erori si cat mai concis cu putinta.
  11. Titlul paginii trebuie sa fie descriptiv prin includerea cuvintelor cheie in cadrul acestuia.
Puteti sa imi scrieti mai jos printr-un comentariu daca va pot fi de folos cu ceva. Like si Share daca v-am ajutat.

Coin Master free spins 2020

If you just bookmark this page you can get daily directly from these free spins links today.

You are looking for a perfect place where you find free spins coin master, free coins coin master, make trading with other players and more rewards? Our website has an official Coin Master Facebook Group with 10K members where you can find all this stuff. Feel free to join our coin master free spins group. Click below to join.

coin master free spins facebook group

4 Responses to "Cum sa iti optimizezi blog-ul/site-ul pentru rezultate?"

  1. Eu am pornit cu stangul in ceea ce priveste online-ul. Am ascultat ba de unul ba de altul si nu am facut decat sa pierd timp si bani. Toata lumea zice sa faci reclama google ca o sa vina si clienti... adevart pe o parte, dar dupa ce termini cu campania nu mai vin vizite pe site. Am un prieten care are un site de prezentare pentru o formatie de nunta http://formatienuntabucurestiteleon.ro care mi-a recomandat o firma ce l-a dus pe el in prima pagina in cca. 2 luni. http://seo.izamar.ro . I-am contactat si urmeaza ca in 2 saptamani sa se apuce de treaba. Hai ca am deviat de la subiect :)) recomand optimizarea sa fie facuta de profesionisti

    ReplyDelete
  2. am citit cu drag articolul si am incercat sa aleg ce e mai bine pentru mine si anume pe cineva cu rezultate. Mi-a recomandat un prieten caruia-i facuse cineva un magazin online si in 3 saptamani luase prima comanda. I-am zis ca nu o sa tina ca sigur e ceva necurat dar deja are 1 an si tot pe prima pagina google e si are comenzi. Baiatul il gasiti pe www.seomagic.ro . Nu l-as recomanda daca nu mi-ar fi placut placere colaborarea....iar pagina mea este caremotion.ro

    ReplyDelete
  3. Ne ocupăm cu service și cumpărări laptop-uri, iar articolul a fost foarte bun, ne-a ajutat foarte mult sa urcăm în clasamentul Google. Ne puteti gasi la http://www.cumparamlaptopuri.ro

    ReplyDelete
  4. Multumim de info, pentru salonul nostru a fost de ajutor www.theartstudio.ro

    ReplyDelete