Cum poti afla daca un smartphone este original sau fake?


In ziua de astazi de cand cu tehnologia greu iti mai poti da seama care telefon este original si care nu, mai ales in prima luna cand majoritatea nu au tinut telefonul respectiv in mana si nu stiu cu adevarat ce ii poate duce "pielea". Intrebarea original sau fake? exista peste tot dar cele mai multe dispozitive fake clasa A (identice si din punct de vedere material cat si soft) sunt cele pe Android. De ce? Pentru ca un telefon fake foloseste tot o versiune de Android, de cele mai multe ori custom sau o versiune mai mica decat cea originala, bineinteles pe un sistem foarte slab. Iti poti da seama doar cum se misca daca ai mai tinut unul adevarat in mana. Pe langa asta camera (principala cat si secundara) mai este un punct mort pentru telefoanele Fake.

Internetul cred ca este plin de astfel de raspunsuri cum sa-ti dai seama daca telefonul pe care vrei sa-l cumperi de la x este original, fiecare incearca sa-si impartaseasca metodele.

Eu am sa va prezint astazi o metoda foarte simpla si comoda de cum sa-ti dai seama daca un telefon este fake sau original.

Cei de la AnTuTu au scos o aplicatie pe Google Play numita AnTuTu Benchmark, care este gratuita si se descarca foarte usor probabil si de pe cel mai slab semnal wireless.

Ce face aceasta aplicatie si cum ne putem da seama daca telefonul nostru este original sau fake.
In primul rand ca sa puteti beneficia de raspunsul acestei aplicatii, trebuie sa o instalati pe dispozitivul respectiv. Tocmai de aceea se recomanda intodeauna cand mergeti sa vedeti un telefon sa stabiliti un loc public cu semnal wireless pentru a putea folosi aceasta metoda si nu neaparat, pentru a putea verifica si semnalul wireless daca functioneaza.
Atata timp cat potentialul vanzator nu are nimic de ascuns vizavi de telefon va fi de acord sa instalati aplicatia pe acel telefon, daca nu este de acord inseamna ca se simte cu musca pe caciula si nu este loc de targuiala.

Aceasta aplicatie forteaza telefonul la capacitatea maxima pentru a putea evalua fiecare parte a telefonului pentru a rezulta un scor la sfarsit. Fiecare telefon in functie de capacitatea sa va rezulta un scor diferit, atata si dispozitivele indentice, deoarece procesul aplicatiei se bazeaza si pe memoria si aplicatiile instalate pe acesta, insa trebuie sa retinem ca va da un scor aproximativ la fel ca al altuia.

De unde luam scorurile care ar trebui sa le rezulte dispozitivele noastre? Site-ul AnTuTu are o lista cu toate terminalele Android pe care o putei vedea aici.
Daca telefonul pe care doriti sa-l achizionati, dam exemplu un Samsung Galaxy S4, cu scorul oficial: 26147 nu va rezulta un scor aproximativ la fel intre 23000 si 27000 puteti sa va luati gandul de la el a mai fi original.

Ideea este ca nu doar acesta aplicatie iti spune ca telefonul este original, pe langa asta trebuiesc verificate si urmatoarele: bluetooth, camera principala, camera secunda, semnal wireless, semnal 3g/4g, sunet, daca filmeaza, daca se aude, daca este auzit, daca suna, etc., Aplicatia iti confirma ca partea soft (placa de baza) este originala.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne intrebati printr-un comentariu mai jos. 





Coin Master free spins 2020

If you just bookmark this page you can get daily directly from these free spins links today.

You are looking for a perfect place where you find free spins coin master, free coins coin master, make trading with other players and more rewards? Our website has an official Coin Master Facebook Group with 10K members where you can find all this stuff. Feel free to join our coin master free spins group. Click below to join.

coin master free spins facebook group

0 Response to "Cum poti afla daca un smartphone este original sau fake?"

Post a Comment