Cum blocam apelurile si sms-urile primite pe telefoanele Android


Din propria initiativa va spun ca mai devreme sau mai tarziu o sa aveti nevoie de o metoda de genul pentru a putea blocat apelurile sau sms-urile primite din partea unui numar de telefon. Si daca pe iPhone am rezolvat, vezi tutorialul: Cum blocam apelurile si sms-urile de pe iPhone pe dispozitivele Android avem mai multe solutii. 

Vom folosi o aplicatie numita Calls Blacklist , un filtru de apeluri care poate bloca sms-uri si apeluri pentru orice numar din agenda de contact si nu numai.

Aplicatia blocheaza apelurile adaugate in Black list (lista neagra de apeluri blocate), acestea fiind respinse in mod automat fara a fi deranjat. In cazul acesta, aplicatia permite setare de notificare in cazul blocari unui apel sau sms.




Caracteristi aplicatie Call Blacklist:


  1. Numere lista neagra (blocarea apelurilor si sms-urilor primite)
  2. Blocarea tuturor apelurilor primite
  3. Blocarea tuturor sms-urile primite
  4. Notificare atunci cand un apel sau un sms este blocat ( poate fi deazctivat, in functie de preferinta )
  5. Protectie cu parola
  6. Functioneaza pe toate dispozitivele cu sistem de operare Android
  7. Nu consuma resurse de memorie sau CPU


Coin Master free spins 2020

If you just bookmark this page you can get daily directly from these free spins links today.

You are looking for a perfect place where you find free spins coin master, free coins coin master, make trading with other players and more rewards? Our website has an official Coin Master Facebook Group with 10K members where you can find all this stuff. Feel free to join our coin master free spins group. Click below to join.

coin master free spins facebook group

1 Response to "Cum blocam apelurile si sms-urile primite pe telefoanele Android"

  1. buna!...am aplicatia si, desi am debifat notificarile, imi apar sms-urile nunmerelor blocate in ''log''!...iar cand sunt sunata ecranul se aprinde o secunda!

    ReplyDelete