Instalare Windows 8.1 in VirtualBox (masina virtuala)



M-am decis sa incep sa fac tutoriale despre Windows 8, nu este ceva nou pentru utilizatorii Microsoft dar speram sa fim de ajutor. Incepem printr-un tutorial in care vom instala o versiune de Windows 8.1 (developer preview), o versiune gratuita pentru 90 de zile oferita de Microsoft pentru teste.


Acest articol este actualizat cu ultima versiune de Windows 8.1 si Oracle VirtualBox 4.3.  

Vrei sa treci de la Windows 7 la 8? Sfatul si motivul pentru care fac acest tutorial este de a va spune ca cel mai recomandat este sa incercati versiunea de Windows 8.1 intr-o masina virtuala pentru a putea examina in ansamblu aceasta versiune de Windows. Microsoft, cum spuneam si mai sus, ofera gratuit utilizatorilor sai o versiune de Preview pentru 90 de zile.

Daca primiti mesajul “ Your PC need to restart, Please hold down the power button Error Code : 0x000000C4”, trebuie sa actualizati versiunea de VirtualBox la 4.3

De asemenea au fost mentionate de catre gidul Sysprobs ca Hardware Virtualization Technology (VT) si NX/XD trebuiesc sa fie in functie pentru calculatorul/laptopul vostru.


Cum instalam Windows 8.1 intr-o masina virtuala (VirtualBox)

 1) Daca vrei sa instalezi versiunea de Windows 8.1 enterprise, poti sa descarci Windows 8.1 gratuit pentru 90 de zile. 

2) Creeaza o masina virtuala pentru Windows 8.1. Lasa setarile prestabilite de VirtualBox, seteaza memoria ram la 2GB recomandat cat si viteza procesorului.







Ataseaza imaginea ISO descarcata la primul pas (vezi imaginea de mai jos)


3) Daca totusi alegi sa folosesti o versiune de VirtualaBox mai mica decat 4.3 sau 4.2.18 trebuie sa urmezi comenzile pentru a putea seta locatia corect inainte de a folosi masina virtuala.

VBoxManage.exe setextradata "VM Name" VBoxInternal/CPUM/CMPXCHG16B 1
 
 
Asigura-te ca in urma acestor comenzi nu vei primi nici-o eroare.

Daca folosesti ultima versiune de VirtualBox treci peste pasul 3.

4). Porneste masina virtuala si incepe instalarea Windows 8.1 


Completati toti pasii care sunt necesari sa instalati Windows 8.1 corect. Dupa finalizarea instalarii masina virtuala se va restarta iar dupa bootscreen va intra in interfata Windows 8.1 pe care o vei putea folosi si testa pentru 90 de zile pentru a putea sa-ti dai seama daca merita sau nu cu adevarat sa-ti instalezi oficial Windows 8.1 direct pe sistemul tau.

Daca intampinati probleme legate de VirtualBox sau instalarea Windows 8.1 pe el, nu ezitati sa imi lasati un comentariu mai jos, am sa raspund cat pot de repede. 

Coin Master free spins 2020

If you just bookmark this page you can get daily directly from these free spins links today.

You are looking for a perfect place where you find free spins coin master, free coins coin master, make trading with other players and more rewards? Our website has an official Coin Master Facebook Group with 10K members where you can find all this stuff. Feel free to join our coin master free spins group. Click below to join.

coin master free spins facebook group

0 Response to "Instalare Windows 8.1 in VirtualBox (masina virtuala)"

Post a Comment